Hvala vsem za mnenja!
@Brzina11: hvala za linke in pohvalo. Me veseli, da ti je všeč moja maketa

@vidkrt: hvala tudi tebi. Kar se pa tiče ostalih stvari, pa bom napisal takole:
- v izdelavo Šinobusa sem se spravil samo malo "za štos", da se malo pozabavam ter da se tudi kaj naučim. Zaenkrat ne bom kupoval modela in ga predeloval, saj mi je škoda zapraviti toliko denarja, ker se lahko zgodi, da kaj zas****m, pa bo šlo 300€ v nič.
- verjetno bom brzice še naredil, vendar ne bom nič kupoval, temveč bom stvar naredil popolnoma po svoje in to zastonj, saj sem se spomnil en dokaj dober način - samo še primerne kamenčke moram nekje najti

. Hišk pa pride še veliko.
- moj slogan je "zakaj bi kupoval, če lahko izdelaš sam" in jaz se ga držim ves čas gradnje makete. Okretnica stane 300-400€, hiške 20-50€, pa bi se hitro nabralo veliko denarja. Verjamem, da bi bilo vse skupaj lepše, če bi vse kupil, vendar bi imel potem le "zelooooo drago igračo", zdaj pa imam "nekaj, kar pokaže moje sposobnosti, domišlijo itd." Po vrhu pa s samogradnjo objektov pridobivam izkušnje, da bom znal narediti lepše in bolje.
- ja, na maketo pridejo še lokomotive. Nekje bom poskusil dobiti Kleinbahn BBÖ 178, kupil pa bom še MoKo Džurico.
- demontirana proga je vodila v sosednjo dolino

@volkun: hvala za pohvalo in mnenje. Odlična ideja so takšni mali hribčki, verjetno jih bom naredil kar nekaj

LP,
Timotej